Titt ut...

Fia med knuff i all ära - det är faktiskt roligare med kurragömma...styvsyrran hittade mig snabbt.





Får hitta ett nytt ställe nästa gång!

Fia med knuff...

...ett steg till och jag är "knuffad"!  Tänk vad man kan göra mycket när man har syskon att leka med. Det gör det hela mycket roligare...



Att spela fia med knuff kan vara spännande, det gäller att sätta sina egna regler. Kuligast är att ändra reglerna under spelets gång. Styvsyrran vet inte vad som väntar henne. Blir jag knuffad - då ska hon få se....!

Söstra mi...


Lukten av mat betyder harmoni i hemmet. Det är värme och glädje systrar emellan! Det tog ett halvår men nu är vi ett par...syskonpar i hjärter och spader fyra. Gissa vem jag är...jo spader 4, det svarta fåret. Fast någon måste ju vara det med. Mysigt var det att äta tillsammans med söstra mi!


Schysst!

...egen säng utomhus...ett bra ställe att ta sig en blund på! En siesta är vad min styvfamilj behöver, hela dagen har de gått runt och kammat gräsmattan. Vilka idioter - springa runt med en stor "kam" istället för att ta sig en lur.




Styvsyrran hon njuter för fullt inomhus, hon vet inte av annat...inomhuskatt som hon är...längtar hon aldrig ut?!?!



Jag var in en sväng under dagen och åt lite...var snabbt ute igen...inomhus...Pyttsan heller - när det är så fritt och härligt utomhus!!

Var är pippina?

J...a vår! Nu är ett av mina främsta nöjen slut...att speja på fåglarna i trädet. Nu när våren gör sig synlig försvinner fåglarna -  VIPS! så försvann mitt nöje numero ETT?!?! Nu får jag vänta till första frosten...*phiuu*...



Lika bra att inse att det är dags att kliva ner från trädet och hitta ett nytt nöje. Först gäller det att hitta en bra plats för en tupplur!


En härlig vårdag...

...vem vill missa en sån här dag och vara inne hela dagen? JAG!!! gör det gärna för idag har jag tillbringat hela dagen i favoritsoffan. Trädgården har jag sett genom fönstret...



Ser lite frestande ut - men Nääh, det är skönare i soffan, så jag stannade där och myste resten av dagen. Fast nu är det dags att ta en titt utanför huset. Sov så Gott på er som tänker lägga er, själv kommer jag ta en sväng i kvarteret och kolla läget.

RSS 2.0